top of page

fre. 01. okt.

|

Yoga på Zoom

31-dagers yogautfordring på Zoom

31-dagers yogautfordring på Zoom! Vil du bli med på å gjøre oktober til en måned der du investerer skikkelig i deg selv? Da kan du bli med meg på denne yogautfordringen med daglige økter enten som live-sendinger på morgenen, eller du kan se opptakene og praktisere når det passer deg.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
31-dagers yogautfordring på Zoom
31-dagers yogautfordring på Zoom

Tid og sted

01. okt. 2021, 07:00 CEST – 31. okt. 2021, 09:30 CET

Yoga på Zoom

Om arrangementet

31-dagers yogautfordring på Zoom!

Vil du bli med på å gjøre oktober til en måned der du investerer skikkelig i deg selv? Da kan du bli med meg på denne yogautfordringen med daglige økter enten som live-sendinger på morgenen, eller du kan se opptakene og praktisere når det passer deg.

Yogaøktene kommer til å ha god variasjon i tema fra dag til dag, både med øvelser som styrker, balanserer og gjør deg mer fleksibel, i tillegg til rolig yoga, pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Nivået vil være åpent fra lett øvet til videregående.

For deg som vil følge sendingene live, så gjør vi en daglig økt på morgenen før frokost, mens hodet er rolig og kroppen uthvilt.

 30 minutters daglig deilig yoga kommer til å merkes godt både i forhold til utholdenhet, egen energi, selvdisiplin, overskudd og mer ro mentalt.

Mandager-fredager: kl.07.00-07.30 lørdager-søndager: kl.09.00-09.30

Hvis du ikke har mulighet til å praktisere på morgenen, så legges alle opptak i Lotus Yoga sitt videotek, og ved påmelding får du fri tilgang til disse hele oktober.

Bli med, utfordre deg selv!

Jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at du får en god opplevelse.

Billetter

  • 31-dagers yogautfordring Zoom

    Pris dekker 31 x 30 min som livesendinger/tilgjengelige daglige opptak av økten.

    kr 1 500,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page