top of page

ons. 01. des.

|

Zoom

AdventsYogaKalender

24 dager med variert yoga i perioden du trenger det mest - direktesendt eller som videoopptak!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AdventsYogaKalender
AdventsYogaKalender

Tid og sted

01. des. 2021, 07:00 CET – 24. des. 2021, 09:30 CET

Zoom

Om arrangementet

Tidenes sunneste adventskalender som gir deg akkurat det du trenger av påfyll med energi i oppløpet mot jul!

Du kan gjøre dine daglige økter enten som live-sendinger på morgenen, eller du kan se opptakene og praktisere når det passer deg. 

Og det beste av alt: du trenger bare 30 minutter.

Hver luke i kalenderen kommer til å ha god variasjon i yogatema fra dag til dag, både med øvelser som styrker, balanserer og gjør deg mer fleksibel, i tillegg til rolig yoga, pusteteknikker, enkel meditasjon og avspenning. 

Yogaen denne perioden henger sammen som et helhetlig konsept for å gi deg best mulig effekt. Det vil si at noen dager har vi en fysisk intensiv økt som er litt Yang-preget, og andre dager kjører vi en helt rolig økt som er mere Yin-preget. Dette utgjør både balanse i systemet ditt og restitusjon for muskelgrupper underveis.

Nivået vil være åpent fra lett øvet til videregående. Hvis du ikke har gjort yoga tidligere så kan du uansett bli med. 

Bare si i fra og så sender jeg grundige beskrivelser av basisøvelser.

For deg som vil følge sendingene live, så gjør vi en daglig økt på morgenen før frokost, mens hodet er rolig og kroppen uthvilt. "Før-frokost-klubben", som jeg kaller det. Og om du ikke har mulighet til å være med på direkten, så velger du tidspunkt selv og gjør økta med yogavideoen.

Det viktigste er at du lytter til kroppen og gjør øvelsene utifra dagsform. Helst på et sted det du kan være uforstyrret og uten at du er for mett i magen. Spis heller etterpå.

Du trenger kun en yogamatte, behagelige klær, kanskje en pute til å sitte på i noen øvelser og et pledd til avspenning/meditasjon.

30 minutters daglig deilig yoga kommer til å merkes godt både i forhold til utholdenhet, egen energi, selvdisiplin, overskudd, bedre blodsirkulasjon og mere ro mentalt. Kanskje blir du i litt bedre humør også :-)

Mandager-fredager: kl.07.00-07.30

lørdager-søndager: forhåndsopptak av videoer som du selv bestemmer tidspunkt for

Julaften: kl.09.00-09.30

Alle sendingene gjøres i opptak og legges i Lotus Yoga sitt videobibliotek, og ved påmelding får du fri tilgang til disse ut året.

Jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at du får en god opplevelse.

Bli med, gi deg selv litt egentid. Det vil lønne seg!

 

Påmelding: gry@lotusyoga.no

Pris: kr.2000,-(totalt 24 x 30 minutter som livesendinger/tilgjengelige daglige opptak)

Rent praktisk, så får du ved påmelding en lenke med tilgang til alle yogaøktene på Zoom. Du velger selv om du vil ha på eget kamera. For meg er det helt klart best når jeg kan se dere, både for lettere å kunne justere deg verbalt, og for å kunne heie på dere i tunge øvelser.

Din mikrofon vil være av, slik at du kun hører meg underveis. Du bestemmer selv om du vil se kun meg, eller om du vil se hele gruppen.

Gry Zakariassen(Gita), har en bred lærerutdannelse fra Costa Rica, USA, Spania og India innenfor flere yogaretninger. Hun har siden 2007 jobbet med yoga på heltid.

Hennes yogastil er kreativ og dynamisk, og rommer både VinyasaYoga, poweryoga, rolig flow, Self Awakening Yoga(SAY), yinyoga, restorative yoga, gongspill, i tillegg til innslag av Kundaliniyoga kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker.

Til daglig underviser hun hos flere bedrifter og yogastudioer, blant andre

Flyt Studio, NRK Marienlyst, Nationaltheatret og Lotus Yoga, samt faste privatelever.

Billetter

  • Advents Yoga

    24 dager med deilig Yoga

    kr 2 000,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page