top of page

tir. 26. apr.

|

Oslo

Bedriftsyoga : Nybegynnerkurs i Yoga på NRK Marienlyst våren 2022

Er du tilknyttet NRK så har du nå muligheten til å bli med på nybegynnerkurs på Marienlyst!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bedriftsyoga : Nybegynnerkurs i Yoga på NRK Marienlyst våren 2022
Bedriftsyoga : Nybegynnerkurs i Yoga på NRK Marienlyst våren 2022

Tid og sted

26. apr. 2022, 13:00 – 31. mai 2022, 14:00

Oslo, Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo, Norge

Om arrangementet

Nybegynnerkurs i Yoga på NRK våren 2022

Dette nybegynnerkurset gir en grundig gjennomgang av basistrekkene i yoga for deg som er helt ny i yogaverden, eller som trenger en kickstart med oppfriskning av yogateknikker.

Dynamisk Yoga er en variant av Hatha Yoga som kombinerer de fysiske øvelsene med pust. Denne yogaformen kan også kalles Flow, Vinyasa Yoga eller Interdisciplinary Yoga, og er en av de mange former for yoga som praktiseres over hele verden. 

Dynamisk Yoga er kjent for blant annet å styrke hele kroppen, øke fleksibilitet, balansere energiene, samtidig som du opplever ro, avspenning og rensing av kropp og sinn.

Kurset skjer over fem tirsdager kl.13.00-14.00 og vi kommer i løpet av denne tiden til å gå grundig gjennom mange grunnøvelser (Asanas), pusteteknikker (Pranayama), enkel meditasjonsteknikk og avspenning (Yoga Nidra/Savasana).

Undervisningen er lagt opp slik at du i etterkant kan fortsette på kurs i andre klasser og drop in-timer ut i fra hvilken styrkegrad og yogavariant du ønsker.

Husk at du ikke trenger være myk eller sterk for å begynne med yoga, du BLIR mer fleksibel og sterkere av å gjøre yoga. Og så lenge du innstiller deg på å starte forsiktig og øke intensiteten etter hvert som kropp og sinn er klar, så vises resultatene deretter.

Kurs:Nybegynner (nivå 1)

NY tid: 26. april-31. mai kl.13.00 (minus 17. mai)

5 x undervisningstimer

Sted: yogasalen/trimrommet i kjelleren

Pris:kr.1000.-

Påmelding: gry@lotusyoga.no

Ha gjerne på deg behagelige klær og ta med en yogamatte og en flaske med vann..

Du trenger ikke sokker, yoga er best med bare føtter.

Det er lurt om du ikke spiser store måltider senere enn ca 2 timer før treningen, da virker øvelsene bedre.

Velkommen til nybegynnerkurs i yoga på NRK!

Gry Zakariassen(Gita), har en bred lærerutdannelse fra Costa Rica, USA, Spania og India innenfor flere yogaretninger. Hun har i mange år vært assistent på yogalærerutdanningen til Nosara Yoga Institute og har siden 2007 jobbet med yoga på heltid.

Hennes yogastil er kreativ og dynamisk, og rommer både VinyasaYoga, poweryoga, rolig flow, Self Awakening Yoga(SAY), yinyoga, restorative yoga, gongspill, AntistressYoga, i tillegg til innslag av KundaliniYoga.

Alle yogaøkter består av fysiske øvelser kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker. Til daglig underviser hun hos flere bedrifter og yogastudioer, blant andre NRK Marienlyst, Nationaltheatret, Flyt Studio og Lotus Yoga, samt hos faste privatelever og på yogaretreats i Norge og Costa Rica.

Billetter

  • Kursavgift

    kr 1 000,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page