top of page

tir. 11. jan.

|

Zoom

Dynamisk morgenyoga januar-februar 2022

Januar og Februar 2022 Tirsdag og torsdag kl. 07-07:30 Lørdag 10-10:30 Øvet (nivå 2-3)

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dynamisk morgenyoga januar-februar 2022
Dynamisk morgenyoga januar-februar 2022

Tid og sted

11. jan. 2022, 07:00 – 26. feb. 2022, 10:30

Zoom

Om arrangementet

Jeg er kjempeglad i løsningen vi har per nå på Zoom. Vi logger oss inn ca 5 minutter før start, slik at vi er klare med både det tekniske og annet. Alle, utenom meg selv,  står på ’Mute’. Dermed kan du velge i innstillingene på Zoom-skjermen om du vil se kun den som snakker(meg) eller se hele klassen. Det anbefales å benytte større skjerm enn mobil.

Om du har på video under sendingen, er helt opp til deg selv. Jeg er selvfølgelig mest glad for å kunne se deg, for dermed også kunne heie på deg når det er tunge øvelser, i tillegg til å kunne gi deg tilbakemeldinger hvis du trenger verbale justeringer.

Hver yogaøkt filmes(kun meg) med eksternt kamera og legges ut i videoteket etter livesending.

Ha gjerne på deg behagelige klær, en yogamatte, en pute til å sitte på og et pledd til avspenningen. Du trenger ikke sokker, yoga er best med bare føtter.

Det er lurt om du ikke spiser store måltider senere enn ca 2 timer før yoga. Og det anbefales at du har yogatimen din et sted der du ikke blir forstyrret så mye, vet at det ikke er mulig for alle, men har du plass til yogamatta et sted der du kan lukke døra og uten så mye annen lyd, så får du mye bedre fokus og effekt av yogaen.

Hvis du har spørsmål etter timen så kan du bare bli igjen på Zoom og så prater vi litt da. Hvis ikke så bare vinker vi hadet når vi er ferdig med avslutningen <3

Billetter

  • Dynamisk MORGEN Yoga tirsdag

    kr 1 050,00
  • Dynamisk MORGEN yoga torsdag

    kr 1 050,00
  • Dynamisk MORGEN yoga Lørdag

    kr 1 050,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page