top of page

ons. 29. juni

|

Hestvika

Hestvika Yogaretreat 29.j uni - 3. juli 2022

​Hestvika Yogaretreat i midnattsolens rike - En garantert vakker opplevelse i nordnorsk storslått natur!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hestvika Yogaretreat 29.j uni - 3. juli 2022
Hestvika Yogaretreat 29.j uni - 3. juli 2022

Tid og sted

29. juni 2022, 15:00 CEST – 03. juli 2022, 12:00 CEST

Hestvika, Strøksnes i Sørfold

Om arrangementet

I sommer kan du delta på en herlig yogaretreat i vakre Hestvik på Styrkesnes i Nordland.

Vi som hører hjemme der, kaller området Hestvika og Strøksnes, bare så du kjenner begge navnene uten å bli navne-forvirret.

Turer i skog og mark med utsikt over fjellene, forfriskende bad i fjorden eller i fjellvann og overnatting i koselig nordnorsk stil setter de perfekte rammene for yogaopplevelsene vi skal dele.

Yogaretreaten starter onsdag ettermiddag 29. juni med oppmøte i ungdomshuset Valhall. Du vil motta veibeskrivelse ved påmelding. Vi tar deg derfra med til overnattingsstedet ditt, hvor innsjekking er fra kl. 15.00. Samtidig har vi en kort orientering for å bli kjent med området før vi samles til en velkomstøkt, introduksjon av lærerne Stacy aka Karuna og Gry Gita.

Stacy Seebart (Karuna) og Gry Zakariassen (Gita) vil undervise i yoga to ganger om dagen i Valhall, en god og styrkende økt hver morgen, og en mykere økt om kvelden.  Alle klasser vil være tilgjengelige for ALLE yoganivåer.

Undervisningen vil foregå på engelsk.

Begge lærerne har sin hovedyogautdanning fra Nosara Yoga Institute i Costa Rica, og yogastilen deres er kreativ med musikk og er basert på dynamisk yoga, Yoga Flow og Vinyasa Yoga, med innslag av Yin Yoga, Restorative Yoga, Kundalini, Self Awakening Yoga(SAY), meditasjon og mer.

I tillegg vil det være daglige økter med gongavspenning og gongbad der du liggende i savasana vil oppleve en lydterapeutisk og stressreduserende avspenning ved hjelp av en 32” symfonisk gong, tibetanske syngeboller og koshiklokke. Lyden og vibrasjonene fra gongen roer tankene og tar deg med i en dyp fysisk avspenning for hele kroppen. I denne tilstanden begynner prosessen med å løsne på blokkeringer både mentalt, energimessing, emosjonelt og fysisk.

Underveis kan vi komme til å oppleve en rolig, men impulsiv indre strøm av bilder, minner, ord og følelser. Dette oppleves for mange som en behagelig liten reise inn til seg selv gjennom lyd.​

Program torsdag - lørdag:

Hver morgen møtes vi for et sunt lite juice shot på Valhall kl 08.00 og så setter vi igang vår morgenyoga.

Frokost serveres umiddelbart etter morgenyoga. Og vi pakker så vår niste som vi tar med oss til den aktiviteten vi bestemmer oss for, avhengig av været.

Ettermiddagene er åpne og kan brukes til å slappe av, eller vi møtes for valgfrie guidede turer i skog og fjell, svømmetur i fjellvann eller fjord, eller innendørs gongbad.

Kl. 17.00 starter kveldens yogaøkt.

Middag serveres kl. 20.00.

Vi avslutter yogaprogrammet lørdag 2. juli, og runder av yogaretreaten med en deilig middag i sommerkvelden.

Søndag morgen 3. juli serveres den siste frokosten før alle starter hjemreisen eller fortsetter ferieturen til andre destinasjoner.

STED:

Alle yogaøkter, gongbad og måltider vil finne sted i ungdomshuset Valhall.

MÅLTIDER:

Kokkene Espen & Morten serverer næringsrik, deilig hjemmelaget mat, både naturlig og med en lokal vri.

Kaffe, te, juice, melk og mineralvann serveres til alle måltider. Det vil også serveres vegetariske og veganske måltider for de som ønsker dette.

Vi ber om at eventuelle allergier opplyses om ved påmelding.

Alkohol vil ikke bli servert under yogaretreaten, men det kan bli salg av øl/vin på avslutningskvelden. Selvfølgelig er dette valgfritt, og så lenge du koser deg og nyter yogaen, aktivitetene og naturen vi omgir oss med, så gjør som du vil.

OVERNATTING:

Overnattingen er i umiddelbar nærhet til Valhall,  i tradisjonelle nordnorske og koselige hus.

For det meste blir det delte dobbeltrom.

Noen få enkeltrom kan være tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

  • Vi har flest dobbeltrom med 2 x enkeltsenger, noen få med dobbeltseng og noen veldig få enkeltrom, så si i fra hva som passer deg best.
  • Ved påmelding av en hel gruppe så kan det være mulig å innkvarteres sammen i felles hus, selv om standarden for innkvartering er rom i delte hus med felles bad/oppholdsrom/kjøkken. Si i fra hva som er ønskelig ved påmelding, og så skal vi tilrettelegge så godt som mulig.

PÅMELDING:

  • send mail til gry@lotusyoga.no og du vil motta e-fakturaer på mail for depositum og for resterende beløp.
  • Bor du allerede på Strøksnes eller i nærheten slik at du ikke trenger overnatting? Si i fra så får du en egen pris basert på all undervisning, måltider, goodiebag og aktiviteter.
  • Påmeldingen og innbetaling av depositum er bindende

PRIS:

  • Yogaretreat med alle måltider, aktiviteter, goodiebag og dobbeltrom per person: totalt kr. 5000,-
  • Yogaretreat med alle måltider, aktiviteter, goodiebag og enkeltrom per person: totalt kr. 6000,-

Innbetaling av et depositum på kr. 1500,- sikrer deg plass på yogaretreaten. Depositumet er ikke refunderbart.

  • Resterende beløp på kr. 3500,- (dobbeltrom) eller kr.4500,-(enkeltrom) må innbetales innen 10. juni -22

Les mer om yogaretreaten her og bestem deg fort 🙏💙

Velkommen til Hestvika!

Dele dette arrangementet

bottom of page