top of page

tir. 23. feb.

|

Direktesendte yogaklasser på Zoom

LIVE onlineyoga på Zoom (1)

Direktesendte yogaklasser 5 ganger i uka frem til påske!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
LIVE onlineyoga på Zoom  (1)
LIVE onlineyoga på Zoom  (1)

Tid og sted

23. feb. 2021, 19:00

Direktesendte yogaklasser på Zoom

Om arrangementet

LIVE onlineyoga på Zoom med Gry Zakariassen(Gita)

For deg som allerede deltar på ett av mine faste kurs, så kan du nå betale kr.500,- for å få lenkene til alle de andre ukedagene.

Klippekortene kjøpt i januar fortsetter som vanlig, men hvis du tenker at du vil være med på mest mulig timer frem til påske, så vil det lønne seg å betale 500,- ekstra og gå over til ”så-mye-du-vil-yoga".

For deg som ikke er med på noen klasser fra før så betaler du kr.1500,- for tilgang på følgende direktesendinger i 7 uker:

Mandager - kl.11.00-12.00: Dynamisk Lunchyoga

Tirsdager -  kl.13.00-14.00: AntistressYoga

Onsdager - kl.16.30-17.45: Dynamisk Yoga

Torsdager - kl.19.00-20.00: AntistressYoga

Fredager -   kl.11.00-12.00: Dynamisk Lunchyoga

Yogaundervisningen foregår live via Zoom og er gjort i en form der øvelsene er grundig beskrevet verbalt i tillegg til at det også demonstreres av lærer på skjerm. Du velger selv om du vil ha kameraet på under yogaøkten.

Siden sendingene dessverre ikke har musikk, så kan tilgang på passende spillelister på Spotify fås om ønskelig.

Ved betaling vil du motta en lenke som gir tilgang på de ukentlige yogaklassene. Du trenger ikke å laste ned Zoom for å delta, kun trykk på lenken du mottar og som vil være den samme frem til påske.

Påmelding: gry@lotusyoga.no

AntistressYoga

AntistressYoga er for deg som ønsker en rolig form for terapeutisk yoga med fokus på avspenningsteknikker og pusteøvelser kombinert med enkle yogaøvelser og meditasjon i bevegelse. Stress er en spenningstilstand som utløses når vi føler oss truet eller følelsen av fare, og som dermed ofte setter oss i "fight or flight"-modus. I forbindelse med dette utskiller kroppen blant annet stresshormonet kortisol. Ofte forblir stresshormonet i kroppen og fortsetter å prege oss i forhold til dårlig søvn, tankemønster, humør og negativt stress. I tillegg er mange for tiden ekstra preget av generell uro, noe som kan gi plager og ubehag både fysisk og mentalt. På disse timene lærer man en kombinasjon av pusteteknikker, meditasjon og fysiske øvelser som virker effektivt på å senke stressnivået og reduserer uro og spenninger i kroppen. Alle yoganivå er velkommen uansett styrke, fleksibilitet eller alder og du trenger ikke ha gjort yoga tidligere for å bli med på denne yogaformen.

Dynamisk Yoga

Vi praktiserer til et variert utvalg av yogaøvelser i serier med fokus på styrke, kjernemuskulatur, balanse, dype strekk, enkel meditasjon og avspenning.

Vi kommer til å ha fokus på kombinasjonen av pust og bevegelse, i tillegg til et bredt utvalg terapeutiske oppvarmingsøvelser, designet for å gi dypere tilstedeværelse i kroppen og for å finne tilbake til kroppens naturlige bevegelseskapasitet.

Yogaen åpner energibanene i kroppen, renser og roer både kropp og sinn samtidig som den setter fart på forbrenning, gjør deg fleksibel og styrker muskulaturen.

På disse timene er det en fordel om du har gjort litt yoga tidligere.

Gry Zakariassen(Gita) har en bred lærerutdannelse fra Costa Rica, USA og India innenfor flere yogaretninger, og har siden 2007 jobbet med yoga på heltid. Hennes yogastil er kreativ og dynamisk, og rommer både VinyasaYoga, poweryoga, rolig flow, Self Awakening Yoga(SAY), yinyoga, restorative yoga i tillegg til innslag av Kundaliniyoga kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker. Til vanlig underviser hun hos flere bedrifter og yogastudioer, blant andre: Flyt Studio, NRK Marienlyst, Nationaltheatret, Lotus Yoga, i tillegg til faste privatklienter.

Dele dette arrangementet

bottom of page