top of page

man. 21. aug.

|

Zoom

Nybegynnerkurs & kickstart av yogasesongen

I løpet av én uke går vi daglig gjennom det du trenger for å danne deg et godt fundament for din egen yogapraksis. Direktesendinger & Videotek - når du vil og så mye du vil!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Nybegynnerkurs & kickstart av yogasesongen
Nybegynnerkurs & kickstart av yogasesongen

Tid og sted

21. aug. 2023, 11:00 CEST – 27. aug. 2023, 11:30 CEST

Zoom

Om arrangementet

Har du lyst til å begynne med yoga? 

Eller har du tenkt at det kunne vært godt med en oppfriskning av yogateknikker?

Da er dette onlinekurset perfekt for deg!

I løpet av korte yogaøkter på 30 minutter daglig i én uke så kommer du til å lære deg det du trenger for å danne deg et godt yogagrunnlag. 

Du velger selv om du vil bli med på direktesendingene på Zoom hver dag kl.11.00 eller om du vil se opptakene i etterkant, og det beste av alt: 

- du kan også benytte videoene som blir liggende i Videoteket på min nettside så mye du vil ut året.

Min yogafilosofi er at alle i utgangspunktet kan gjøre yoga, og derfor tilpasses øvelsene underveis slik at du får det beste ut av praksisen. 

Ved påmelding så er det bra om du sier i fra hvis du har utfordringer vi bør ta hensyn til og så finner jeg frem eventuelle modifikasjoner til de øvelsene der det trengs. Dette være seg alt fra pusteteknikker til fysiske øvelser.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette med høstens yogasesong og velger yogapakken 'Full Flex' så får du en rabatt tilsvarende prisen til nybegynnerkurset.

Ofte stilte spørsmål:

* Hva trenger jeg av utstyr?

- Du trenger kun en yogamatte, en pute, et pledd, behagelige klær og en flaske med vann. Etterhvert kan det være lurt å gå til innkjøp av en yogastropp/yogabelte til hjelp i lange strekk, og en yogakloss til hjelp for å bygge opp/støtte opp noen av øvelsene. 

* Hvor kan jeg følge kurset?

- I yogauken 21. - 27. august kan du bli med på direktesendingene på Zoom fra mandag til søndag kl.11.00, eller se opptakene når du vil og så mange ganger du vil ut året.

* Hvordan funker yoga på Zoom?

- Du mottar lenker etter betaling og så logger du deg inn noen minutter før start.  Alle utenom meg selv er innstilt på ’Mute’. Dermed velger du i innstillingene på Zoom-skjermen øverst til høyre om du vil se kun den som snakker(meg) eller se hele klassen. 

Det anbefales å benytte litt større skjerm enn mobil.

Om du har på video under sendingen, er helt opp til deg selv. Jeg er selvfølgelig mest glad for å kunne se deg for å kunne gi deg tilbakemeldinger hvis du trenger verbale justeringer. Opptakene av yogaøktene til Videoteket gjøres kun med meg i bildet, så du trenger ikke uroe deg for at du blir med på film

* Hva menes med Videotek?

- På min nettside www.lotusyoga.no legges alle opptakene av direktesendingene. I dette kurset kommer videoene til å være 30 minutters lengde med tydelige tema for hvilke øvelser og teknikker vi jobber med fra gang til gang. Disse videoene har du tilgang til ut året slik at du kan gå tilbake og repetere de forskjellige øvelsene på egenhånd.

* Hvilken type yoga er det?

- Vi gjør basisøvelser som finnes i de fleste fysiske yogaformene, og vi gjør dem på en dynamisk måte. Både ved å tilpasse øvelsene individuelt og ved å kombinere pust og bevegelse. Vi jobber med fysiske øvelser(Asanas), pusteteknikker(Pranayama), avspenning og enkle meditasjonsøvelser.

Jeg legger opp undervisningen slik at den passer både for deg som er helt nybegynner og for deg som ønsker en oppfriskning og/eller kickstart av yogasesongen.

* Når og hvor passer det best å gjøre yoga?

- Man kan egentlig gjøre yoga når som helst og hvor som helst. Det beste er å vente med å spise til etter yogaøkta, eller spise et par timer i forkant. Mange kjenner best effekt av yoga på morgenkvisten mens hodet er rolig og kroppen uthvilt, men for mange passer det best midt på dagen som en balanserende pause, eller på slutten av dagen for å gjøre systemet klar for kveld. Veldig individuelt med andre ord. 

Det viktigste er at du tar deg tid til å fokusere gjennom økta og lytte til kroppen, og det gjøres best når du slår av alle tekniske dingser som lager lyd og når du plasserer deg selv i et rom du kan være uforstyrret denne tiden.

* Er det noen som ikke burde gjøre yoga?

- Yoga er for alle. Men hvis du har utfordringer eller begrensninger, eller er gravid så er det lurt å si i fra til meg i forkant slik at jeg kan tilrettelegge din yoga bedre for akkurat deg. Jeg pleier å si: Har du puls så kan du gjøre yoga😊

* Hva kan jeg gjøre når yogauken er ferdig?

- Da kan du bli med på høstens yogasesong online som starter 28. august og som har forskjellige yogapakker og fleksible løsninger for lett øvede og videregående yogiser, både som direktesendinger og opptak i Videoteket. I tillegg kan du etterhvert melde deg på fysiske workshops hos meg i Oslo, og yogaretreats hvor vi reiser bort og fokuserer litt i dybden av yoga .

* Men jeg tror ikke at jeg er myk eller sterk nok i kroppen til å begynne med yoga, hva gjør jeg da?

- Man BLIR mer fleksibel og sterk, og får bedre balanse og utholdenhet av å gjøre yoga, og du trenger ikke være myk eller sterk for å begynne. 

Jeg kjører uansett et lavterskel-opplegg som tar ting rolig og grundig og så bygger vi på underveis. 

Kom som du er og se på dette som en investering i deg selv! 

Håper vi sees på yogamatta!

Hva: Nybegynnerkurs & kickstart av yogasesongen

Når:  21. - 27. august 2023 + ubegrenset bruk av opptakene ut året

Hvor: Online, på Zoom og Videotek på www.lotusyoga.no

Pris: Sommertilbud: kr. 1100,- (+ eventuell betalingsavgift avhengig av hvilken betalingsform du velger)

Betaling: du kan vippse meg på 97098999(gebyrfritt), eller betale via Klarna eller Paypal

Når du har betalt mottar du lenker til Zoom og tilgang til Videoteket. 

Billetter

  • Nybegynnerkurs & kickstart

    I løpet av én uke går vi daglig gjennom det du trenger for å danne deg et godt fundament for din egen yogapraksis. Direktesendinger & Videotek - når du vil og så mye du vil!

    kr 1 100,00
    +Tjenestegebyr på kr 27,50
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page