top of page
  • gry337

Nytt år - gamle tanker!

Vi håper vel alle at 2023 skal by på mer harmoni, fred og positive dager enn det som forrige år serverte oss. Man kan bli ganske så overveldet av alt som skjer rundt oss og som vi ikke kan kontrollere, i alle fall blir jeg det.


Jeg prøver å gjøre det beste ut av dagene mine, og min yogapraksis er det absolutt viktigste verktøyet jeg har.


Det redder ikke verden, men det hjelper hodet mitt til å roe tankene, det hjelper pusten min til å bli dypere, noe som igjen hjelper hele systemet mitt til å bli sterkere og meg selv til å bli mer tålmodig og til å bruke energien min bedre.

Yogaens pusteteknikker, fysiske øvelser, avspenning og meditasjon hjelper meg til å lettere løfte blikket og se de som er rundt meg, og dermed kanskje bli et bittelitt bedre medmenneske. Det er viktig for meg.


Med ønske om gode dager i det nye året til deg fra meg til deg. Håper vi sees🙏55 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page