top of page

ons. 01. mar.

|

Online

31-dagers Yogautfordring 2023

Bli med, utfordre deg selv og møt våren med et sterkere deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
31-dagers Yogautfordring 2023

Tid og sted

01. mar., 07:00 CET – 31. mar., 07:30 CEST

Online

Om arrangementet

31-dagers yogautfordring på Zoom!

Vil du bli med på å gjøre mars til en måned der du investerer skikkelig i deg selv?

Gjør deg klar for våren og bli med meg på denne yogautfordringen med daglige økter enten som live-sendinger på morgenen, eller du kan se opptakene i Videoteket og praktisere når det passer deg.

Yogaøktene kommer til å ha god variasjon i tema fra dag til dag, både med øvelser som styrker, balanserer og gjør deg mer fleksibel, i tillegg til rolig yoga, pusteteknikker, meditasjon og avspenning.

Nivået vil være åpent fra lett øvet til videregående.

For deg som vil følge sendingene live, så gjør vi en daglig økt på morgenen før frokost, mens hodet er rolig og kroppen uthvilt.

30 minutters daglig deilig yoga kommer til å merkes godt både i forhold til utholdenhet, egen styrke og energi, selvdisiplin, overskudd og mer ro mentalt.

Mandager-fredager: kl.07.00-07.30

Lørdager: 10.00-10.30

Søndager: egenpraksis når du selv ønsker det, ferdig innspilt video med en rolig økt for avspenning og restitusjon.

Hvis du ikke har mulighet til å praktisere på morgenen, så legges alle opptak i Lotus Yoga sitt videotek, og ved påmelding får du fri tilgang til disse hele mars.

Bli med, utfordre deg selv!

Jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at du får en god opplevelse.

Påmelding: gry@lotusyoga.no

Ordinær pris: kr.1500,- (totalt 31 x 30 min som livesendinger & daglige opptak i videotek)

Elever som allerede har kjøpt vinterens Full Flexipakke: kr. 500,-

Rent praktisk, så får du ved påmelding en lenke med tilgang til alle yogaøktene på Zoom. Du velger selv om du vil ha på eget kamera. For meg er det helt klart best når jeg kan se alle elever, både for lettere å kunne justere verbalt, og for å kunne heie på dere i tunge øvelser.

Din mikrofon vil være av, slik at du kun hører meg underveis. Du bestemmer selv om du vil se kun meg, eller om du vil se hele gruppen.

Gry Zakariassen(Gita), har en bred lærerutdannelse fra Costa Rica, USA, Spania og India innenfor flere yogaretninger. Hun har i mange år vært assistent på yogalærerutdanningen til Nosara Yoga Institute og har siden 2007 jobbet med yoga på heltid.

Hennes yogastil er kreativ og dynamisk, og rommer både VinyasaYoga, poweryoga, rolig flow, Self Awakening Yoga(SAY), yinyoga, restorative yoga, gongspill, AntistressYoga, i tillegg til innslag av KundaliniYoga.

Alle yogaøkter består av fysiske øvelser kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker.

Til daglig underviser hun hos flere bedrifter og yogastudioer, blant andre NRK Marienlyst, Nationaltheatret og Lotus Yoga, samt hos faste privatelever og på yogaretreats i Norge og Costa Rica..

Gjør deg klar til våren med et sterkere deg!

Dette sier noen av deltakerne som var med på yogautfordringen vi hadde i fjor:

«Det var en fantastisk opplevelse som jeg vil fortsette med. Den fikk meg i en bedre innstilling både fysisk og psykisk og sørget for at jeg hver dag sto opp med rett fot.» Pia

«Veldig gøy og fint oppbygd. Og ikke minst det å jobbe med utviklingen over en periode for å få til ting. Og så ser man jo hvor sta man kan være når man først har bestemt seg.» Anders

«Den fysiske yogaen er nok viktigst for meg, kjenne at kroppen har det bedre og bedre, men alt henger sammen så pusteteknikk og meditasjon er noe jeg setter mere pris på etter disse 31 dagene sammenhengende.» Kirsti

«Fantastisk å få en så intensiv intro til Yoga – er blitt svært begeistret og vil garantert lære mer!» Merete

#yogasadhana #yogautfordring #31dagersyogautfordring2023 #lotusyoganorway #yogaførfrokostklubben #yogatransformation #vårrens #vårrengjøring #springcleaning #lavterskelyoga #hjemmelotus

Billetter

Pris

Antall

Total

 • 31-dagers Yogautfordring 2023

  kr 1 500,00

  Daglige yogaøkter direktesendt på Zoom og i Videotek. Kan betales via PayPal eller Vipps(97098999)

  kr 1 500,00

  0

  kr 0,00

 • Rabattert pris Full Flexipakke

  kr 500,00

  Denne prisen gjelder kun elever som tidligere har kjøpt VINTER 2023 Full Flex. Daglige yogaøkter direktesendt på Zoom og i Videotek. Kan betales via PayPal eller Vipps(97098999)

  kr 500,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Eventinfo: Events
bottom of page