top of page
GITA foto - Evy Andersen.jpg

Yogahistorien

Gry Zakariassen(Gita) kommer opprinnelig fra musikkbransjen som DJ, manager, konsertarrangør og norsksjef hos EMI Music etc., men etter å ha blitt fullstendig hektet på yoga og opplevd den positive effekten yoga har på både sinn, kropp og sjel, har hun siden 2007 jobbet som yogalærer på heltid i Costa Rica & Norge.


Hovedutdannelsen er gjort hos sine hovedlærere Amba & Don Stapleton(Brahmanand) i Costa Rica ved Nosara Yoga Institute, med sertifiseringene:

Advanced Interdisciplinary Teacher Training(RYT 500),

Yoga Guide og Pranassage® Therapist

Ayurveda Training for Yoga Teachers

På samme yogainstitutt har hun også i en årrekke jobbet som lærer, assistent og programansvarlig på deres mange yoga teachertrainings(yogalærerutdanninger).

Gry Gita er også sertifisert som lærer i:

gravide-/barselyoga gjennom Blooma´s Prenatal Yoga Teacher Training

Life Force Yoga/Yoga for Depression & Anxiety,  hos Amy Weintraub på Kripalu Center for Yoga & Health, USA

Kundalini Yoga(Level 1) hos Gurmukh Kaur Khalsa i Rishikesh, India.

I tillegg til yogaundervisning praktiserer hun  gongspilling, og sommeren 2019 ble hun sertifisert som gong-/lydterapeut gjennom Gong Therapy teacher training i Spania, i regi av Anne Siri Langelandsvik, Helen Miller Lynch & Methab Benton.

Til vanlig underviser hun hos flere bedrifter og yogastudioer, blant andre:

Flyt Studio på Nesodden, NRK Marienlyst, Nationaltheatret og Lotus Yoga, i tillegg til privatundervisning hos faste kunder.

Hennes yogastil er kreativ og dynamisk, og rommer både VinyasaYoga, poweryoga, rolig flow, Self Awakening Yoga(SAY), yinyoga, restorative yoga i tillegg til innslag av Kundaliniyoga kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker.

Undervisningen har en ikke-autoritær form med mottoet:

Yoga passer for alle!

Om Lotus Yoga: About Me
bottom of page