top of page

tir. 30. aug.

|

Oslo

Bedriftsyoga NRK Marienlyst - høst 2022

Velkommen til ny yogasesong for alle nye og gamle elever!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bedriftsyoga NRK Marienlyst - høst 2022
Bedriftsyoga NRK Marienlyst - høst 2022

Tid og sted

30. aug. 2022, 13:00 – 25. nov. 2022, 12:00

Oslo, Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo, Norge

Om arrangementet

Bedriftsyoga på NRK Marienlyst - høst -22

Velkommen til ny yogasesong!

Høstens timeplan blir som følger:

· Tirsdager kl.13.00-14.00: Nybegynner & oppfriskning av yogateknikk (passer for alle)

· Onsdager kl.16.15-17.30: Dynamisk Yoga – Lett øvet/videregående

· Fredager kl.11.00-12.00: Dynamisk Yoga – Lett øvet/videregående

Periode: uke 35 – 49(30. august – 25. november, inkl. høstferien)

Sted: yogasalen i kjelleren

Påmelding: Workplace

Om klassene:

· Nybegynner & oppfriskning av yogateknikk er en klasse som passer for alle yoganivå fra helt nybegynner og til deg som trenger litt oppfriskning av yogateknikker, både innenfor fysiske øvelser(asanas), pusteteknikk(pranayama), avspenning og enkel meditasjon. Vi starter rolig og grundig, og øker fart og intensitet underveis. Du oppfordres til å lytte til kroppen og si ifra til lærer i forkant hvis du trenger og ta ekstra hensyn til eventuelle fysiske utfordringer slik at dette kan tilpasses individuelt.

· Dynamisk Yoga er en form for yoga der pust og bevegelse henger sammen. Vi varmer grundig opp med terapeutiske gode øvelser for hele kroppen og jobber oss videre til et variert utvalg av yogaøvelser som både gir deg styrke, øker fleksibilitet, forbedrer balansen og i tillegg roer tankene.

Om læreren:

Gry Zakariassen har siden 2007 jobbet som yogalærer på heltid i Costa Rica & Norge. Hun er utdannet Advanced Interdisciplinary yogalærer (RYT 500), Yoga Guide og Pranassage® terapeut, samt gjennomført Ayurveda Training for Yoga Teachers hos sine hovedlærere Amba & Don Stapleton(Brahmanand) ved Nosara Yoga Institute i Costa Rica.

Hun har også i en årrekke jobbet ved samme yogainstitutt både som lærer, assistent og programansvarlig på deres mange yoga teacher trainings(yogalærerutdanninger).

Gry er i tillegg sertifisert som lærer i gravide-/barselyoga gjennom Blooma´s Prenatal Yoga Teacher Training. Og gjennom Life Force Yoga/Yoga for Depression & Anxiety hos Amy Weintraub på Kripalu Center for Yoga & Health, USA.

Høsten 2017 studerte hun Kundalini Yoga (Level 1) hos Gurmukh Kaur Khalsa i Rishikesh, India.

Hennes yogastil er kreativ, variert og dynamisk, og rommer både både flow/vinyasa, styrke, balanse, yinyoga, rolig restorativ, noen innslag av Kundaliniyoga kombinert med pust, avspenning og enkle meditasjonsteknikker. Og alltid med musikk.

Undervisningen har en ikke-autoritær form med mottoet: Yoga passer for alle!

Dele dette arrangementet

bottom of page