top of page

tir. 01. feb.

|

Zoom

Nybegynnerkurs på Zoom - Oppstart ved nok påmeldte

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Nybegynnerkurs på Zoom - Oppstart ved nok påmeldte
Nybegynnerkurs på Zoom - Oppstart ved nok påmeldte

Tid og sted

01. feb. 2022, 18:00 – 01. mars 2022, 19:00

Zoom

Om arrangementet

NybegynnerYoga på Zoom

Dette nybegynnerkurset gir gjennomgang av basistrekkene i yoga for deg som er helt ny i yogaverden, eller som trenger en kickstart med oppfriskning av yogateknikker.

Dynamisk Yoga er en variant av Hatha Yoga som kombinerer de fysiske øvelsene med pust. Denne yogaformen kan også kalles Flow, Vinyasa Yoga eller Interdisciplinary Yoga, og er en av de mange former for yoga som praktiseres over hele verden. Dynamisk Yoga er kjent for blant annet å styrke hele kroppen, øke fleksibilitet, balansere energiene, samtidig som du opplever ro, avspenning og rensing av kropp og sinn.

Kurset varer frem til og vi kommer i løpet av denne tiden til å gå grundig gjennom mange grunnøvelser (Asanas), pusteteknikker (Pranayama), enkel meditasjonsteknikk og avspenning (Yoga Nidra/Savasana).

Undervisningen er lagt opp slik at du kan fortsette på kurs i andre klasser og drop in-timer ut i fra hvilken styrkegrad og yogavariant du ønsker.

Husk at du ikke trenger være myk eller sterk for å begynne med yoga, så lenge du innstiller deg på å starte forsiktig og øke intensiteten etter hvert som kropp og sinn er klar, så vises resultatene deretter.

Kurs:Nybegynner Dynamisk Yoga(nivå 1)

Tid: 1.2. - . tirsdager kl.18.00-19.00,

6 x undervisningstimer + så mye du vil av andre live-sendinger og videobibliotek ut mars.

Pris:kr.1500.- kan betales via Vipps til 97098999 eller via Paypal på nettsiden.

Påmelding: gry@lotusyoga.no eller via www.lotusyoga.no

Jeg er kjempeglad i løsningen vi har per nå på Zoom, nemlig at vi logger oss inn ca 10 min før start, slik at vi er klare med både det tekniske og annet. Ved start trykker jeg alle, utenom meg selv, på ’Mute’. Dermed kan du velge i innstillingene på Zoom-skjermen øverst til høyre om du vil se kun den som snakker(meg) eller se hele klassen. Det anbefales å benytte større skjerm enn mobil.

Om du har på video under sendingen, er helt opp til deg selv. Jeg er selvfølgelig mest glad for å kunne se deg, for dermed også kunne heie på deg når det er tunge øvelser, i tillegg til å kunne gi deg tilbakemeldinger hvis du trenger verbale justeringer.

Ha gjerne på deg behagelige klær, en yogamatte, en pute til å sitte på og et pledd til avspenningen. Du trenger ikke sokker, yoga er best med bare føtter.

Det er lurt om du ikke spiser store måltider senere enn ca 2 timer før yoga. Og det anbefales at du har yogatimen din et sted der du ikke blir forstyrret så mye, vet at det ikke er mulig for alle, men har du plass til yogamatta et sted der du kan lukke døra og uten så mye annen lyd, så får du mye bedre fokus og effekt av yogaen.

Hvis du har spørsmål etter timen så kan du bare bli igjen på Zoom og så prater vi litt da. Hvis ikke så bare vinker vi hadet når vi er ferdig med avslutningen.

Billetter

  • Nybegynnerkurs

    kr 1 500,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page