top of page

man. 24. juni

|

Zoom

SommerLotus 2024🪷

Direktesendinger & Videotek

SommerLotus 2024🪷
SommerLotus 2024🪷

Tid og sted

24. juni 2024, 11:00 CEST – 22. aug. 2024, 11:30 CEST

Zoom

Om arrangementet

Hvis du ønsker å opprettholde din yogapraksis med en kort og god sommerrutine,

så er denne løsningen perfekt både for ferie og hjemmekontor.

14 livesendinger på Zoom og ubegrenset bruk av hele videoteket for alle vårens timer inkludert sommerens yogaøkter.

Videotek  og 30-minutters livesendinger mandager og torsdager kl.11.00,

fra og med 24. juni  frem til og med 22. august.

Håper vi sees 💚

Påmelding: gry@lotusyoga.no eller direkte via Vipps til nr. 97098999(ingen gebyr),

eller du kan betale via Paypal og Klarna(på disse betalingsformene belastes et gebyr på kr. 50,-)

Pris: kr.2000,-

Ved verving av nye medlemmer som deltakere, så mottar du selv 500,- i rabatt på SommerLotus.

Ved betaling vil du motta lenker til Zoom og tilgang til Videoteket 🪷

Rent teknisk på direktesendingene:

Ved påmelding og betaling mottar du lenker til Zoom som du kan legge rett inn i kalenderen din, og så logger du deg inn noen minutter før start slik at du er klar og innstilt til å fokusere på det som skjer i kroppen din og på matta di.

Alle deltakere er innstilt på ‘mute’ slik at dere kun hører stemmen min, og om du har på egen video under livesendingen er helt opp til deg selv. Jeg er selvfølgelig mest glad for å kunne se deg for dermed også kunne heie på deg når det er tunge øvelser og for å kunne gi deg tilbakemeldinger hvis du trenger verbale justeringer, men gjør det du er mest komfortabel med slik at du får best mulig utbytte av yogaen.

Opptakene av timene til videobiblioteket gjøres kun med meg i bildet, så du trenger ikke uroe deg for at du blir med på film.

Videoteket:

Du får tilgang på de forskjellige kanalene med yogavideoer som du kan se når som helst og hvor som helst. Dette finner du i det som heter Videoteket på www.lotusyoga.no

De forskjellige yogaøktene legges inn med stikkord, som for eksempel: 'Myk yoga', 'Kundalini Yoga', 'Meditasjon', 'Hofteåpnere', 'Krigerserie', 'Yin Yoga', 'Avspenning', 'Energifyllt Yoga' osv, slik at du kan søke med stikkord i hver videokanal og få opp akkurat den videoen du har behov for der og da. På dette viset tilpasser du selv yogaen utifra dagsform og energinivå.

Yogastilen varierer fra dag til dag. Noen sekvenser går igjen ofte og noen mer sjeldent, det viktigste er at vi starter med å varme opp godt før vi jobber oss gjennom et stort utvalg av gode øvelser for både indre og ytre styrke, mental klarhet og ro, fleksibilitet, kroppsholdning, utholdenhet, jording og balanse, - kombinert med pusteteknikker, enkel meditasjon og avspenning for max effekt.

Sesongen starter litt rolig slik at vi får satt i gang kroppen og systemet vårt og så øker vi intensiteten etterhvert. Vi følger også månefasene slik at fokuset i yogaøktene tilpasses utfra energiene i naturen.

Vi gjør øvelser som finnes i de fleste fysiske yogaformene, og vi gjør dem ofte på en dynamisk måte, kombinert med øvelser og teknikker fra Hatha Yoga, Vinyasa, Yin Yoga, Restorative Yoga, Self Awakening Yoga(SAY) og Kundalini Yoga.

Vi jobber med fysiske øvelser(Asanas), pusteteknikker(Pranayama), avspenning, kriyas og meditasjon.

Jeg legger opp undervisningen slik at den passer både for deg som er lett øvet og for deg som har endel erfaring.

Ofte stilte spørsmål:

* Når og hvor passer det best å gjøre yoga?

- Man kan egentlig gjøre yoga når som helst og hvor som helst. Det beste er å vente med å spise til etter yogaøkta, eller spise et par timer i forkant. Mange kjenner best effekt av yoga på morgenkvisten mens hodet er rolig og kroppen uthvilt, men for mange passer det best midt på dagen som en balanserende pause, eller på slutten av dagen for å gjøre systemet klar for kveld. Veldig individuelt med andre ord.

Det viktigste er at du tar deg tid til å fokusere gjennom økta og lytte til kroppen, og det gjøres best når du slår av alle tekniske dingser som lager lyd og når du plasserer deg selv i et rom du kan være uforstyrret denne tiden.

* Hva trenger jeg av utstyr?

- Du trenger kun en yogamatte, en pute/bolster, et pledd, behagelige klær og en flaske med vann. Etterhvert kan det være lurt å gå til innkjøp av en yogastropp/yogabelte til hjelp i lange strekk, og to yogaklosser til hjelp for å bygge opp/støtte opp noen av øvelsene.

* Er det noen som ikke burde gjøre yoga?

- Yoga er for alle. Men hvis du har fysiske utfordringer eller begrensninger, eller er gravid så er det lurt å si i fra til meg i forkant slik at jeg kan tilrettelegge din yoga bedre for akkurat deg.

Jeg pleier å si: Har du puls så kan du gjøre yoga😊

* Men jeg tror ikke at jeg er myk eller sterk nok i kroppen til å begynne med yoga, hva gjør jeg da?

- Man BLIR mer fleksibel og sterk, og får bedre balanse og utholdenhet av å gjøre yoga, og du trenger ikke være myk eller sterk for å begynne.

Jeg kjører uansett et lavterskel-opplegg som tar ting rolig og grundig og så bygger vi på underveis.

Kom som du er og se på dette som en investering i deg selv!

Håper vi sees på yogamatta!

Billetter

  • 🪷SommerLotus 2024 🪷

    14 direktesendinger & Videotek

    kr 2 000,00
    +Tjenestegebyr på kr 50,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page